1 8 opacity
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
mainleft
mainright

Om familjen Öberg

hus
Bengt och Jane Öberg bor 3 km utanför Enköping som ligger i Uppland. Bengt är född och uppvuxen i Stads-Gånsta och Jane flyttade dit 1979. Bengt arbetar som lantbrukare sedan 1975. Och nu även med att bygga om och till Biosalonger med Johanni för att dryga ut kassan. Jane har arbetat i storkök som kallskänka och kokerska . Men är nu förtidspensionerad pga Reumatologisk Artrit och Fibromyalgi. Jane har också fått en knäprotes insatt april 06 och håller nu på att träna upp musklerna.1994 adopterade vi en liten flicka från Indien, Natalie, sedan har vi ett bonusbarn.

koHästarna har vi mest som hobby men dom tar en väldigt stor del av vårat liv. Med alla utställningar och premieringar som vi åker på, både med och utan hästar, så räcker tiden inte till för så mycket annat. Vi tycker att det är väldigt intressant att hålla på med avel så vi brukar försöka prova olika hingstar till våra ston vi är inte rädda för lite avstånd åker gärna långt om det finns något som är av intresse. Jane har ett annat stort intresse också nämligen Berner Sennen Hundar som hon har haft tre st av, den första Grindels Oliver köpte jag 1976 så jag har haft Berner i över trettio år, och nu tänker köpa en fjärde, en tik eventuellt för framtida avel även med hundar.

honaDet blev en tik-valp från Berntiers Kennel, Berntiers Inside News INDIE. Hon kom till oss 2007-12-15 en tidig julklapp till mig själv, Vi har ju även små hundar dom får vi ju inte glömma att nämna, BICHON HAVANAIS en tik som flyttade hit den tredje mars 07 från Kennel KR`KARREI, BETTINA som vi kallar för Bella, sedan är jag fodervärd till en hane, Manne som kommer från GARDEN ANGELS Kennel han heter GARDEN ANGELS MANOLITO, och ägs av Kennel KR`KARREI han flyttade hit den tredje mars 08

oberg
Jag har nu fått mitt Kennelnamn godkänt, STRIDSBERGETS kommer av att min mamma hette Stridsberg som ogift, Öbergets som jag har på mina hästar var för likt ett annat kennelnamn så det gick inte SKK med på.

hampus